CENTRALE TERMICE

Montaj centrala termica sector 6 – Echipa autorizata pentru instalarea centralelor termice.

Instalator sector 6 monteaza, inlocuieste si instaleaza centrale termice.

Oferim activitate profesionala pentru montaj centrala termica, oferind garantie la manopera!

Aveti o centrala termica veche si ati fost si ati cumparat alta noua cu gandul de a o schimba, motivul fiind vechimea?

Sunati-ne sa va facem un program si sa va comunicam pretul si timpul de executie a inlocuiri centralei termice existente.

Ati cumparat o casa noua si aveti nevoie de un instalator sa va monteze centrala termica si instalatia?

Echipa noastra de montatori instalatori cu asta se ocupa si nu trebuie decat sa ne solicitati acest tip de serviciu mai din timp ca putem lucra frumos.

Inlocuire centrala veche cu centrala noua – inlocuim vechea centrala cu filtre si robineti cu o centrala noua achizitionata de dumneavoastra sau de noi cu acordul dumneavoastra.

Instalare centrala termica noua – Acolo unde exista o casa noua , apartament nou renovat si v-ati debransat de la Radet, putem anula caloriferele si conductele vechi si putem instala o centrala in urma proiectului de gaze pe care il aveti deja facut.

Montaj instalatie de caldura – o data cu montajul centralei termice, putem asigura si sistemul de incalzire care poate fi cu incalzire prin panouri radiante numite calorifere sau incalzire in pardoseala.

Inlocuire instalatie de caldura – vechile instalatii din pexal sau ppr le putem inlocui cu instalatii din cupru sau alt material mai eficient.

Modificare instalatie de caldura – Se pot face modificari a instalatiilor termice pentru a oferi randament si economie.

Montaj centrale – montam orice model de centrala termica murala sau centrala termica cu condensare.

Montaj centrala cu condensare – inlocuim vechea centrala murala cu centrala prin condensare.

Montaj centrala termica cu condensare – montaj instalatii de drenaj a condensului ce pleaca de la centrala termica.

 

 

Centrala Termica este un aparat montat pe un perete sau într-o nișă adancita in perete, destinat producerii de agent termic necesar incalzirii și a apei calde de consum pentru o locuinta individuala. Daca aceste cazane sunt destinate numai producerii de apa calda (A.C.) de consum li se spune instant pe gaze sau boiler a.c. Combustibili de baza folositi: Gaze naturale, GPL, curent electric, lemne, peleti, ulei rezidual.